Publiserte artikler

Titelforsvarer utslått

Italienske Foppapedretti Bergamo, som vant kvinnenes Champions League forrige sesong, får ikke mulighet til å forsvare titelen denne sesongen etter at de bare ble nr. 3 i sin pulje da puljespillet ble avsluttet i går. Laget har vært plaget med skader denne sesongen og ligger i øyeblikket som nr. 4 i den italienske serien. Laget greide heller ikke å bli en av de beste treerne som kvalifiserte seg til utslagningsspillet.

De tolv lagene som blir med i trekningen som skjer kommende fredag er følgende: Puljevinnerne VakifGunes TTelekom Istanbul, FenerbahceAcibadem, Eczacibasi Istanbul, MC-Carnaghi Villa Cortese og Rabita Baku, toerne Bank Bps Fakro Muszyna, Dynamo Moskva, Voléro Zürich, Rc Cannes og Scavolini Pesaro, samt de to beste treerne, Vk Modranska Prostejov og Aluprof Bielsko-Biala. Med andre ord en svært sterk tyrkisk innsats.

Vi minner ellers om at mennenes puljespill avgjøres i dag. Følg med på laola1.tv. Og alle resultater og annet stoff finner du hos CEV.

Legg igjen en kommentar