Publiserte artikler

Pireus sliter

Den greske finanskrisen rammer også volleyballklubbene. Som vi tidligere har meldt, har det vært streik blant eliteklubbene fordi den greske regjeringen har skåret ned tilskuddene. I dag melder det italienske nettstedet volleyball.it at Olympiakos Pireus har sagt opp kontraktene til den italienske treneren Flavio Gulinello og den bulgarske oppleggeren Adrei Zhekov.

Dessuten skal den tsjekkiske midtspilleren Jiri Kral gifte seg i Frankrike, og både hans og andre utlendingers kontrakter er usikre. Den tidligere svenske landslagsspilleren Yannis Kalmazidis overtar igjen som trener av laget, noe han også gjorde sist vår da Anders Kristiansson sluttet som trener. Kalmazidis var da assistenttrener, og han førte laget til seriemesterskap, noe som kan bli vanskelig denne sesongen.

Legg igjen en kommentar