Publiserte artikler

Guttene vant!

De norske guttene i NEVZA U17 har innledet turneringen kjempesterkt. I den første kampen ble nemlig favorittene Finland slått 3-1 (24-26, 25-20, 26-24, 25-23), med andre ord superspennende.

Siden NEVZA ble oppdelt i to klasser i 2004, har Finland vunnet U17 alle gangene unntatt en, så de er naturlige favoritter. Og før 2004, da mesterskapet bare hadde en 18-årsklasse, vant Finland mesterskapet 12 av de 23 gangene det ble avviklet. Norge vant for øvrig bare en. Så dette ser lovende ut for de norske guttene. Dersom de slår Island kl. 13 i dag, går de direkte til semifinale kl. 18 i morgen. Dersom de ikke vinner puljen, blir det kvartfinale først. Også den spilles i morgen.

Jentene er i gang med sin kamp mot Finland. Alle resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar