Publiserte artikler

Serierunden

Det ble ingen store overraskelser den andre helgen av eliteserien 2010-2011. Kristiansund og Nyborg spilte sin første kamp for sesongen, og Kristiansund var verter. De forsvarende seriemesterne fra Nyborg måtte unnvære både Ole Martin Helland og Andrej Khanevski til kampen, og i første sett måtte også Jan Christian Eliassen forlate banen med en tommel ute av ledd. Arne Schei fra benken, med Øivind Hordvik frigitt fra sandvolleyball, styrte imidlertid kampen i land til en grei 3-0-seier, der laget bare var en del presset i andre sett.

Randaberg fikk ellers sin andre strake seier for året da BK Tromsø ble slått 3-0 i Tromsø. Randaberg hadde nå fått canadieren Tony Zylstra spilleklar, men han blir trolig holdt på benken av lovende Haavard Andersen. Terje Øvergård var igjen mestvinnende for Tromsø.

I kvinnenes serie var vel den mest åpne kampen Stod-Oslo. Her viste hjemmelaget seg sterkest og vant 3-1. UiS har fått mye nytt, mens BSI er blitt en del svekket. Med libero Irmelin Sannarnes i tillegg på tur til Canada med et lag fra Hordaland, var det en tynn stall BSI mønstret. De hadde heller ingen mulighet mot UiS.

At NTNUI skulle tape 0-3 både for Koll og Oslo, var som ventet. Se innslag på hjemmesiden til Randaberg og UiS.

Legg igjen en kommentar