Publiserte artikler

Challenger-resultat

Paret Ingrid Tørlen og Vilde Solvoll har kommet lengst i Challenger-turneringen i Chennai i India. Etter at de fikk walk over i første runde, har de vunnet sin andrerundkamp mot canadiske Rodrigue-Zakrewski med 2-1 (18-21, 21-15, 15-13). I tredje runde møter de Hüttermann-Schumacher fra Tyskland.

Rita Eritsland og Cindy Treland tapte i første runde. Men etter som bare 24 lag deltar i kvinneklassen, skal de nå spille om å bli bedre enn nr. 17.

I mennenes klasse er Ronny Berntsen og Morten Kvamsdal ute av turneringen med en 25. plass etter to tap. Kjemperud-Usken vant første og tapte andre, mens Eithun-Holtan tapte første og vant andre. Dermed skal begge spille om å bli bedre enn nr. 17 i dag.

Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar