Publiserte artikler

VM

Gårsdagens eneste større overraskelse i VM var Canadas seier over en av medaljefavorittene. Serbia har fått tilbake opplegger Nikola Grbic og Ivan Miljkovic til VM, men disse to ble spart i starten av kampen. Kanskje på grunn av undervurdering av Canada, eller så var det fordi, som noen spekulerer i, at de ikke vil vinne puljen fordi de da kan få en presumptivt lettere vei videre. Dette er uansett et risikabelt foretagende, for pulje F, som disse to lagene er i, er trolig den tøffeste innledningspuljen med Polen og Tyskland i tillegg. Serbia møter ubeseirete Polen i kveld, mens Tyskland, som står uten seier, er tvunget til å vinne om de ikke skal måtte reise hjem allerede nå.

En del lag i tillegg til Polen står med full pott etter to kamper. Det er Italia i pulje A, Brasil og Cuba i pulje B, Russland og Puerto Rico i pulje C, Argentina og USA i pulje D, samt Frankrike, som vant en ny 3-2-kamp mot sterke Bulgaria i pulje E.

Kommentarer (2)

 

  1. Frode says:

    Cuba – Brasil 3 – 2. Personlig håper jeg vi får se disse to igjen i finalen

    Thumb up 0

  2. Tore H says:

    Så Cuba-Brasil live i Verona. Cuba har et veldig spennende mannskap der spesielt diagonalen Hernandez storspilte mot Brasil, det svake punktet til Cuba kan bli mottaket. Brasil spilte som vanlig, men ble litt preget av at Murilo måtte ut i slutten av 4.settet. Giba kom inn, men ble ikke mye brukt i angrep, og når Visotto sliter med å kille baller ble det mye ansvar på Dante.

    Thumb up 0

Legg igjen en kommentar