Publiserte artikler

Challenger i India

Chennai i India arrangerer Challenger. Foto: FIVB

FIVB arrangerer denne uken en Challenger-turnering i sandvolleyball i Chennai i India. Challenger-turneringene som har vært arrangert tidligere i år, har vært i regi av CEV. Men denne står altså FIVB for, etter sigende fordi de vil se om turneringen kan forfremmes til en turnering i neste års World Tour.

I turneringen for menn er tre par påmeldt. Alle er kvalifisert for hovedrunden, men vi har en mistanke om at bare paret Geir Eithun-Eskil Holtan vil stille i henhold til påmeldingen, etter som det ene av de påmeldte parene er Jørre Kjemperud-Vegard Høidalen. Og disse har som kjent skilt lag. Og de andre som er påmeldt er Martin Spinnangr-Ronny Berntsen, og ingen ting på Skarlund-Spinnangrs hjemmeside vitner om at Martin har tenkt seg utenlands, tvert imot hviler han hjemme med influensa. Så vi får se om det dukker opp noen alternative lagsammensetninger fra Norge

Hovedturneringen starter i morgen, og mennenes kan følges her, mens kvinnenes er her. Hos kvinnene er de norske parene Cindy Treland-Rita Eritsland og Vilde Solvoll-Ingrid Tørlen påmeldt, og det ser også ut til at disse stiller. Jentenes inntrykk kan du lese om her og her.

Kommentarer (1)