Publiserte artikler

Nytt Nyborgtap

Nyborgs toppscorer i Italia, Ørjan Siljander

Nyborgs elitelag tapte også den fjerde og siste treningskampen de har spilt denne uken. I går var Pallavolo Padova motstandere, et lag i Serie A2, altså den nest øverste serien i Italia. Som vanlig i disse treningskampene ble det spilt fire sett, og alle gikk til vertene med henholdsvis 25-19, 25-23, 25-23 og 25-17. Ørjan Siljander var nok en gang den som tok flest poeng for Nyborg med 18. Sjur Godø tok 8, Andre Tolleshaug 7, Jan Christian Eliassen 5, Kåre Morken 4 og Kristian Bjelland 3.

Nyborgtrener Scott Olsen melder om gode norske prestasjoner trass i tapet. Padova er et godt lag med ambisjoner om å rykke opp til A1 etter denne sesongen. Han mener spillerne fra Bergenslaget har lært mye og blitt bedre i løpet av disse kampene. Padovas trener Paolo Montagnani tilskriver mye av Nyborgs tap lagets lave alder, med et snitt på 22 år. Han mener hans eget lag spilte en god kamp som ble gjennomført med konsistens.

Padovas reportasje fra kampen finner du her.

Legg igjen en kommentar