Publiserte artikler

NEVZA-endring

Det har blitt forandring i oppsettet for NEVZA Club Championship. I mennenes pulje er det nå ni lag. Dermed blir det tre spillesteder i stedet for to, og det blir tre lag hvert sted. Det nye laget er danske Aalborg, så nå deltar fire lag fra Danmark, tre fra Norge og to fra Sverige i herreklassen.

I kvinneklassen deltar fortsatt elleve lag, med maksimale fire lag fra Norge. Her har de imidlertid fått problemer med å finne arrangør til puljen som i utgangspunktet skulle vært arrangert i Holte, så her kan det bli endringer.

De nye puljene i klassen for menn ser ellers slik ut, med arrangørstedet nevnt først:
Pulje 1: Linköping (SWE), Gentofte (DEN), Oslo
Pulje 2: Falkenberg (SWE), Middelfart (DEN), Nyborg
Pulje 3: Aalborg (DEN), Førde, Marienlyst (DEN)

Legg igjen en kommentar