Publiserte artikler

Randaberg vant i Vestcup

Det ble Randaberg som gikk til topps i mennenes eliteklasse i Vestcup ved å slå Nyborg 3-2 (20-25, 25-22, 16-25, 25-21, 13-15) i finalen i går. Før det hadde Nyborg gått ubeseiret gjennom puljespillet, mens Randaberg også hadde tapt for Førde. Veteranene på Norge 40+ sjokkerte imidlertid Førde ved å vinne 3-0 i puljekampen i går, og dermed fikk faktisk Førde sin eneste seier i helgen da de slo turneringsvinneren. To seire fikk også Norge U19 i puljespillet, men de kom bak Randaberg på dårligere settforskjell.

Og et Randaberg med mange interessante nye spillere benyttet godt anledningen de fikk til å spille finale. De hadde funnet fram til en god formasjon i løpet turneringen og spilte som en enhet. Laget har fått en solid stall med god dekning på alle plasser, og med spesielt godt servemottak i finalen, hadde de angrepsutveier over alt.

Kvinnenes eliteklasse besto dessverre bare av to lag, UiS og Stod. Disse vant hver sin kamp 3-1, og ved å regne sammen poengene seiret UiS til slutt.

Alle resultat for alle klasser finner du på Vestcups hjemmesider.

Legg igjen en kommentar