Publiserte artikler

Vestcup

Kvinnenes eliteklasse i Vestcup består i år bare av to lag, UiS og Stod. Konkurransen avvikles da bare med to kamper mellom de to lagene. I gårsdagens kamp vant Stod 3-1, så morgendagens kamp vil bli avgjørende for hvilket lag som vil ta totalseieren. De to lagene har forøvrig spit en treningskamp dag. Den vant UiS.

I mennenes eliteklasse trenger Nyborg å vinne ett sett mot Randaberg i morgen for å få spille finale. Der blir trolig Førde motstandere, forutsatt at de slår Norge U19. I dag har Norge slått Førde og Norge 40+ med 3-0, samt Norge U19 3-1. Førde har slått Randaberg og Norge U19 med 3-0, og mens Norge 40+ hadde Randaberg i kne, måtte de tåle et jevnt 1-3-tap.

I mennenes klasse spilles serie alle mot alle, før nr. 1 og 2 møtes i finale.

Legg igjen en kommentar