Publiserte artikler

VM U21

Jonas Tomter (t.v.) og Svein Solhaug spiller avgjørende puljekamp i dag. Foto: FIVB

Amerikanerne Carlson-Hughes ble for sterke for Svein Solhaug og Jonas Tomter da de to lagene møttes i dag i VM for spillere født 1990 og senere. Resultatet ble 2-0 (21-18, 21-14) til USA-spillerne. I siste kamp i puljespillet skal nordmennene møte hjemmelaget Tayga-Ali. Disse har også tapt sine to kamper så langt, så med seier til de norske vil de trolig være klare for cupspillet som en av de beste treerne, etter som de vant et sett i kampen de tapte i går. Følg med på guttenes kamper her.

Linn Lehre og Vilde Solvoll spiller kamp som avgjør deres videre skjebne i turneringen i Alanya i Tyrkia kl. 12:40. Motstandere er Cazalet-Mano fra Frankrike. De franske jentene har i likhet med de norske tapt for og vunnet over de samme lagene, så her ligger det an til et jevnt oppgjør. Resultater og annet stoff fra jenteklassen finner du her.

Legg igjen en kommentar