Publiserte artikler

Programhelter?

Kvinneklassene i de to norske turneringene som har elitedel, er heller tynt besatt denne helgen. I Midt-Nordisk i Trondheim deltar bare to lag fra NTNUI, og i Vestcup i Stavanger er det også bare to lag i den gjeveste klassen. Det er lokallaget UiS som får besøk av Stod. I begge turneringene blir det da to innbyrdes oppgjør for å kåre vinner. Hva Koll og Oslo gjør med tanke på seriestart neste uke, vet vi ikke, men vi vet at BSI også hadde planer om å delta i Vestcup. Som arrangør av den tredje storturneringen denne helgen, Åpningsturneringen i Bergen, må de imidlertid være hjemme og jobbe dugnad for å få arrangementet i havn.

Tidligere så det imidlertid ut til at eliteklassen i Vestcup kunne bli ganske så bra. Da kunne vi nemlig se på Vestcups hjemmesider at både et portugisisk lag og det svenske elitelaget Lindesberg var påmeldt. Lindesberg trolig som en gjenytelse fra UiS’ besøk hos svenskene, les kommentarer fra Lindesbergs trener Michael Jensen. Men svenskene har kanskje fått kalde føtter siden UiS og Lindesberg er havnet i samme pulje i NEVZA Club Championship. I hvert fall leser vi i de samme kommentarene at svenskene drar til Danmark og spiller denne helgen.

Eliteklassen for menn er bedre besatt i Stavanger. I tillegg til to landslag, 40+ og U19, deltar også elitelagene Førde, Nyborg og Randaberg. Kristiansund deltar i en femlagspulje i Trondheim, mens vi ikke vet planene til Tromsø, Koll og Oslo.

Her er linker til Vestcup, Midt-Nordisk og Åpningsturneringen.

Kommentarer (1)