Publiserte artikler

Junior-VM sandvolleyball

David Cox, norsk dommerdelegat i VM. Foto: NVBF

I dag starter VM i sandvolleyball for spillere født 1990 og senere. Mesterskapet går i Alanya i Tyrkia, og i alt deltar 78 lag fra 33 land. 37 av parene er jenter, 41 gutter. Tre av lagene kommer fra Norge. Det er Vilde Solvoll-Linn Lehre i jenteklassen og Svein Solhaug-Jonas Tomter og Yngve Antonsen-Jørn Gamlemoen i gutteklassen.

Ett lag fra hvert land går inn i blant de tjue lagene i hovedrunden i forhold til rankingen. De andre må spille kvalifisering om fire ledige plasser. Av de norske er det dermed bare Antonsen-Gamlemoen som må spille kvalifisering. De har fått bye i første runde og møter canadierne Plantinga-Sidgwick i sin første kamp i dag kl. 11:30. Vinner de den, gjenstår ett hinder før de er inne i hovedrunden.

Hovedrundekampene starter i morgen, og da skal også de to andre norske lagene i ilden. David Cox er for øvrig FIVBs dommerdelegat til mesterskapet. Du kan følge mesterskapet her.

Legg igjen en kommentar