Publiserte artikler

Turneringskollisjon

I år er det gjort så viselig at alle de tre store turneringene som markerer oppkjøringen til en ny sesong, er lagt til den samme helgen, nemlig den kommende. Det gjelder både Åpningsturneringen i Bergen, Midt-Nordisk i Trondheim og Vestcup i Stavanger. Det er synd for de lagene som kunne tenkt seg å delta i flere av de store turneringene, men som nå altså må greie seg med den ene. Flest påmeldinger ser Vestcup ut til å ha fått. Der er 80 lag påmeldt, og de er også først ute med kampoppsettet. Det finner du her. Vestcup er også turneringen med størst eliteklasse, og de har dessuten greid å få et utenlandsk lag til turneringen. Det er svenske Lindesberg Volley i kvinneklassen. En stund sto også et portugisisk på startlisten, men de er nå tatt bort.

I Bergen er 52 lag påmeldt, og i Trondheim 38. Så alt i alt vitner det om at stor aktivitet er på gang rundt om i landet. Vi vet også at flere av elitelagene kjører treningskamper. Blant annet var BSI på besøk hos Koll sist helg og gjorde sine saker bra med seier i to av tre kamper.

Legg igjen en kommentar