Publiserte artikler

Ny logo

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, avholder som kjent kongress i Roma i disse dager. Av forbundets 220 medlemsland, er 194 representert på den 32. kongressen. Kongressen avholdes annet hvert år, men valg blir bare holdt hvert fjerde, og da i forbindelse med OL-syklusen. Så Jizhong Wei, som overtok etter Acosta, blir sittende to år til. Men da har han også annonsert at han vil avgå. NVBF skriver på sine sider at Bjørn Maaseide representerer Norge.

På kongressen er en ny logo blitt presentert. Ifølge Wei skal den blant annet illustrere at volleyball er på toppen av verden, der buen under bokstavene FIVB skal sympolisere verden. Han snakket også om FIVBs visjon og mål (mission).
Visjon:
To create the most exciting sporting spectacle of precision and performance
Mission:
To maintain the purity and excellence of Volleyball as one of the most all round athletic, entertaining and challenging team sports

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar