Publiserte artikler

Norge vant Continental Cup!

Martin Spinnangrs angrep viktig i Slovenia. Foto: FIVB

Det ble en svært spennende herrefinale mot Tyskland i dagens Zub Zonal Phase i Continental Cup. Etter at Norge hadde vunnet de to første kampene, ble det tyngre. Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr fikk ikke revansje mot Klemperer-Goreng, selv om det startet svært godt i første sett. 21-13 til de norske var sterkt. Men så snudde det, og med 16-21, 12-15 var det opp til Horrem-Hordvik å avgjøre kampen. Men også de måtte tåle tap i det avgjørende settet mot Brink-Reckermann. Settsifre 22-20, 16-21, 11-15.

Dermed var det klart for «Golden set». Og her satte laglederne opp førstelagene for begge landene, altså Skarlund-Spinnangr mot Brink-Reckermann. Og dette skulle vise seg var et lykkelig trekk. For med 15-12 til Tarjei og Martin, var førsteplassen sikret. Uten at vi er helt innsatt i oppsettet for neste års Zonal Phase, vil vi tro at Norge med førsteplassenvil bli ranket når puljene skal settes opp.

Hos jentene var det Ingrid Tørlen og Vilde Solvoll som ble heltene og avgjorde kampen mot Portugal til Norges fordel, slik at Norge ble nr. 3 og får være med i neste års konkurranse etter at Janne Kongshavn og Ragnhild Aas måtte gi tapt for Portugals førstelag, Juliana-Ana Freches, med 0-2 (17-21, 18-21). Men Tørlen-Solvoll hadde ingen problemer mot Resende-Tania, og med 2-0 (21-13, 21-16) var totalseier 3-1 sikret.

Legg igjen en kommentar