Publiserte artikler

EM U23 sandvolley

I dag starter EM i sandvolleyball for spillere født i 1988 og senere. Turneringen går på den greske øya Kos, og fra Norge var parene Strømsvåg-Kvamsdal i gutteklassen og Hansen-Berget (tror vi) i jenteklassen påmeldt. Imidlertid spilles som vanlig EM bare med 24 lag i hver klasse, og disse får plass i forhold til landets ranking. Norge er ranket som nr. 30 av Europas sandvolleyland i U23 i gutteklassen, og dessverre var flere enn 24 påmeldt til EM. Dermed ble det ikke plass til de norske guttene som sto som tredje reservelag da turneringen skulle starte.

Heller ikke jentene er høyt ranket, de har faktisk ikke rankingpoeng. Men her var ikke flere påmeldt enn at et norsk jentelag hadde fått den 24. og siste plassen. Men noe norsk jentelag var ikke til stede ved start, og dermed har arrangørlandet Hellas fått med et tredje lag (de har rett til to). Ellers er Tyskland ranket høyest i gutteklassen og Tsjekkia hos jentene, så får vi se om dette slår til når mesterskapet avgjøres de nærmeste dagene.

Mesterskapet kan følges på CEVs hjemmesider.

Legg igjen en kommentar