Publiserte artikler

Skarlund-Spinnangr nr. 17

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr kom seg dessverre ikke videre fra første utslagsrunde i Grand Slam i Klagenfurt. Østerrikerne Doppler-Mellitzer dro fordel av å ha brorparten av de 12. 000 tilskuerne på sin side, så etter en nær sagt som vanlig god start, måtte nordmennene gi tapt med knappest mulig margin i avgjørende sett. Resultat: 21-19, 14-21, 13-15. Dermed endte Skarlund-Spinnangr som nr. 17. Doppler-Mellitzer har for øvrig vunnet sin neste kamp og gått videre til tredje runde. Se også Rogalands Avis.

Ellers har FIVB inngått avtale med laola1.tv om å vise mye volleyball. Vi har blant annet sett hele sluttspillet i World League, de har vist fra Gstaad og Marseille, og nå er de også på plass i Klagenfurt. Problemet er at det ikke er tillatt å sende i alle land.

Legg igjen en kommentar