Publiserte artikler

To tilbake

Dessverre gikk det ikke for noen av de gjenværende parene som spilte kvalifisering å komme inn i hovedrunder i går. I VM U19 ga Ane Guro Hjortland og Hazel Perrins god motstand i kampen mot Dykstra-Strehlow fra USA, men de måtte til slutt se seg slått med 1-2 (23-25, 21-13, 12-15).

Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen var sjanseløse mot sveitserne Laciga M.-Bellaguarda og tapte 0-2 (15-21, 14-21) i Grand Slam-turneringen i Klagenfurt i Østerrike.

Dermed er det bare de to lagene som er forhåndskvalifisert til hovedrundene tilbake. Begge er sikret minst tre kamper, etter som de går inn i puljespill. Lars Fredrik Tvinde og Jonas Kvalen i U19 spiller sin første kamp kl. 14:00 mot Gerson-Kissling fra Sveits. De andre lagene i puljen er Schümann-Stork (GER) og Popek-Ksiezarek (POL). Du kan følge resultatene her.

Og i Klagenfurt skal Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr åpne mot Fijalek-Prudel fra Polen kl. 13:00. De andre motstanderne er brasilianerne Benjamin-Bruno, som de spiller mot kl. 18:00, og Ingrosso-Ingrosso P. fra Italia, som de møter i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar