Publiserte artikler

Trening i Japan

På TVNs nettsider kan vi lese at tre tidligere og nåværende elever ved Toppvolleygymnaset har fått tilbud om å komme til Japan og trene med det japanske storlaget Panasonic Panthers. Det er trener på TVN, Haruya Indo, som har bidratt til at spillerne har fått tilbudet. De tre det gjelder er Joakim Larsen, Jon Arnesen og Sigurd Festøy. Treningen foregår i dagene 14.-24. august.

Kommentarer (1)

 

 1. Torgeir Voelstad says:

  LURT!
  Hvis vi kan si at Japan hevder seg internasjonalt mye paa grunn av tekniske ferdigheter, og det kan vi, er det aapenbart et godt valg aa bruke sommeruker i Japan.
  Faren til soestrene Bosetti har ogsaa forstaatt dette, saa Lucia (1989) og Caterina (1994). Flere somre ble doetrene sendt til sommertrening i Japan. Og saa er de blitt gode ogsaa. Lucia paa ‘bare’ 175 cm faar minst like mye spilletid paa landslaget som Ortolani, den andre og mye lengre diagonalen, og hun har allerede vunnet Champions League. Lillesoester Caterina paa 180 cm fikk spilletid paa Villa Cortese fra november sist sesong, 16 aar gammel. Hun fikk med seg italiensk cupmesterskap og soelv i sluttspillet i Serie A.
  Jo, Japan om sommeren er ikke dumt…

  PS: Villa Cortese i Serie A, med Lindsey Berg (som Tore Aleksandersen trente i USA), luktet paa Tore Aleksanderesen som trener foer denne sesongen.

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar