Publiserte artikler

Spente juniorer

CEV_rgb_EuroChEtter en bra periode med forberedelser, der guttene selv har stått for de fleste utgiftene, er nå juniorlandslaget på plass i Tivat i Montenegro klar til å gå i gang med kampene som kan gi dem en plass i sluttspillet som skal gå i Hviterussland 28. august-5. september.

Laget kjørte før påske flere treningskamper mot norske elitespillere, blant annet Nyborgs elitelag, og i Oslo ble flere av kampene vunnet, mens de tok sett mot Nyborg i de to kampene som ble spilt i Bergen. Laget dro så videre til Serbia der de ved siden av trening også har opplevd å slå serbiske elitelag.

I Montenegro skal Norge innlede kampene med å møte vertene kl. 20:00, noe som kan bli en tøff affære mot en god volleyballnasjon. De norske seniorene møtte Montenegro i EM-kvalifisering for to år siden, og måtte gi tapt i to kamper for et godt lag. Etter dagens innledende kamp, står så gode motstandere for tur på rekke og rad: Polen, Spania, Israel og Italia, den siste kampen spilles søndag. Liten tid til hvile, med andre ord. Vinnerne av puljen er direkte kvalifisert til EM-sluttspillet, mens nr. 2 og 3 får en ny sjanse i juli.

Men vi krysser fingrene for et godt og samkjørt lag med trenerne Haruya Indo og Martin Frydnes i spissen.
De tolv som skal forsvare de norske fargene er:
1. Sigurd van Dijk Festøy, KFUM Volda/TVN
2. Svein Solhaug, Koll IL
3. Jon Arnesen, Fjellmann/TVN
4. Andreas Takvam, Nyborg VBK
5. Kristian Bjelland, Nyborg VBK
6. Kristoffer Døring, Randaberg IL/TVN
7. Kristoffer V. Sundal, Førde VBK/TVN
8. Jonas Kvalen, KFUM Volda/TVN
9. Martin Aase Bahr, Koll IL
10. Jonas Tomter Nordvik, Koll IL
11. Lars Retterholt, Randaberg IL/TVN
12. Lars Fredrik Tvinde, Førde VBK/TVN

CEV har løpende oppdatering av resultatene på sine hjemmesider.

Kommentarer (1)