Publiserte artikler

Marienlyst og Holte i Danmark

I Danmark har de nå avsluttet grunnserien og er klare for sluttspillet. I mennenes klasse gikk BM Marienlyst, med Skjeberggutten Joakim Larsen på laget, til topps etter at de åtte lagene hadde møtt hverandre tre ganger, dvs. 21 kamper på hvert lag. Marienlyst hadde hard kamp med Middelfart, trent av Norgeskjenningen Shuichi Mizuno. De to lagene hadde like mange poeng, men Marienlyst gikk foran på bedre settforhold.

I kvinneklassen var Holte og Fortuna Odense de to ledende lagene, og der snek Holte seg to poeng foran.

Det er dermed klart for sluttspillet. De fire beste lagene går til semifinaler der det spilles best av fem kamper, noe det også skal gjøres i finalen. I herreklassen møter Marienlyst HIK Aalborg, mens Middelfart tar mot Gentofte. I kvinneklassen spilles kampene Holte-Frederiksberg og Fortuna-Brøndby.

Det spilles også nedrykksserie. De fire lavest rangerte lagene møtes til dobbelt serie der de to siste i herreklassen og det siste i klassen for kvinner rykker ned. Dette er første gang det forsøkes i Danmark.

Joakim Larsen vil sikkert oppdatere fra Marienlysts sluttspill på bloggen sin.

Legg igjen en kommentar