Publiserte artikler

Problemer i europeisk sandvolley

Det danske volleyballforbundet melder at det europeiske volleyballforbundet, CEV, har fått problemer i samarbeidet med GSM, Global Sports Marketing, som de i flere år har samarbeidet med om den europeiske sandvolleyballtouren, Euro Beachvolley Tour.

Grunnen er at GSM er blitt truffet av finanskrisen som så mange andre og derfor har hatt mere enn normalt vanskelig for å  overholde sine økonomiske forpliktelser.

Det er spillere som fortsatt ikke har fått premiepengene for 2009-sesongen, og det er nasjonale forbund som ikke har fått det de har krav på ved å arrangere turneringer i både 2008 og 2009. Dessuten har CEV mye utestående som GSM ikke har kunnet innfri.

I løpet av siste måned har CEV intenst forsøkt å finne en akseptabel løsning for alle parter. Disse forsøkene har imidlertid vært nyttesløse, og CEV har derfor funnet det nødvendig å bringe saken inn for Sportsdomstolen i Lausanne for å få opphevet kontrakten med GSM.

Så langt er det derfor uvisst i hvilket omfang det blir en CEV Euro Beachvolley Tour i 2010.

Legg igjen en kommentar