Publiserte artikler

Fortsetter i Sverige

torgeirEtter at Torgeir Dalen fra Ølen ble norgesmester med Førde i 2007, ville han forsøke seg utenlands. Han endte opp i svenske Falkenberg, det mestvinnende laget i Sverige de siste årene, der han nå er i ferd med å avslutte sin tredje sesong. De to første sesongene spilte han kantspiller, som i Førde, men i år er han blitt omskolert til midtspiller, noe han har greid fortreffelig etter som han starter de aller fleste kampene. Falkenberg er tydeligvis også fornøyd med Torgeirs innsats, for han har nylig forlenget kontrakten med et år. Les mer på Falkenbergs hjemmeside.

I Sverige startet kvartfinalene i sluttspillet sist helg. Falkenberg kom på andreplass i grunnserien, og i kvartfinalene spiller de mot RIG Falköping, det som tilsvarer vårt Toppvolleygymnas. Kampene har vært jevne, men Falkenberg har vunnet de to første kampene i serien best av fem.

Legg igjen en kommentar