Publiserte artikler

Nalbert legger opp

Foto: FIVB

Foto: FIVB

I en alder av 36 år legger Brasils tidligere kaptein Nalbert Tavares Bitencourt opp. I tjue år har han spilt volleyball på øverste nivå, og er blitt olympisk mester i Aten i 2004 og verdensmester i 2002. Han var med å vinne World Cup i 2003 og World League i 2003 og 2004. Dessuten er han verdensmester med Brasil i U18 i 1991 og U20 i 1993.

I klubbvolleyball hadde han mangeårig suksess i Italia i bl.a. Macerata, Cuneo og Modena. Etter 418 landskamper, hvorav 340 ble vunnet, avsluttet han innendørskarrieren i 2006 og har siden spilt utendørs, der hans beste plassering i World Tour er en fjerdeplass. Verdt å legge merke til er uttalelsen hans om at overgangen fra innendørs til utendørs volleyball er svært vanskelig, etter som det er to totalt forskjellige idretter. Les mer hos FIVB.

Legg igjen en kommentar