Publiserte artikler

Sjef på Ipanema

Denne og den neste helgen skal det avgjøres hvem som skal regjere som Queen og King of the Beach i Brasil denne sesongen. Siden 1999 har de åtte beste sandvolleyballspillerne av hvert kjønn den foregående sesongen samlet seg for å gjøre opp om titelen. De åtte spillerne deles i to grupper og alle spiller en ensettskamp med en av de andre i gruppen som makker. Den beste spilleren i hver gruppe går så til en finale som spilles best av tre sett, og der de kan velge hvilken som helst av de andre som makker, med unntak av at de ikke kan velge den de ellers spiller fast med.

Denne helgen, som er karnevalhelg i Rio, spiller kvinnene om Queen of the Beach på Ipanema, mens det er mennenes tur neste helg. En ting er sikkert denne gangen, fjorårsvinneren i kvinneklassen vil ikke gå til topps. Sandra Pires har nemlig lagt opp.

De innledende gruppene i år ser slik ut:
Kvinner:
Gruppe A: Juliana Felisberta, Vivian Cunha, Maria Antonelli og Maria Clara Salgado
Gruppe B: Larissa Franca, Talita Antunes, Carolina Salgado og Vanilda Leao

Menn:
Gruppe A:
Ricardo Santos, Fabio Luiz Magalhaes, Alison Cerutti og Bruno Oscar Schimdt
Gruppe B: Pedro Salgado, Emanuel Rego, Marcio Araujo og Harley Marques

Legg igjen en kommentar