Publiserte artikler

Flere ildsjeler

Etter at NVBF i går meldte at ekteparet Hanne Steen og Geir Knudsen er nominert til prisen for “Årets ildsjel”, en pris som skal deles ut på idrettsgallaen på Lillehammer i januar, er det nå også blitt gjort kjent at en person til fra det norske volleyballmiljøet er nominert.

Det er Hans Egil Storheim, mangeårig volleyballspiller og pådriver i idrettslaget Alvidra i Alversund i Hordaland, som er Vestlandets kandidat. Se innslag fra NIFs generalsekretær Inge Andersens møte med Storheim i NRK her. Se også artikler i Strilen (der Storheim er redaktør) og Nordhordland. Vi gratulerer med nominasjonen!

Kommentarer (1)

 

 1. Aleximit74 says:

  Hey..
  Anybody home??

  Can’t find any URL.
  Thank you!

  alexey6566.Venue@gmail.com

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar